La Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica premia el projecte de reforma del parc Salvador Castell amb una subvenció de 500.000 euros.

parc salvador castellLVA.-  La Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha acordat subvencionar amb 500.000 euros les obres de reforma del parc Salvador Castell en el tram que va des del carrer Sant Josep de Calassanç fins a la plaça de l’Argentina.

La Conselleria ha fet públic els projectes que rebran ajudes en el marc del programa “Reconstruïm pobles”, on Algemesí ha sigut triada entre 300 projectes.

La reforma d’aquest tram del parc Salvador Castell comportarà la renovació del paviment, solucionar problemes d’accessibilitat i suavitzar la part de la ronda d’Alzira.

Una de les principals novetats del projecte és convertir en zona de vianants la zona entre el carrer Sant Josep de Calassanç i la plaça de l’Argentina.

La intenció del projecte inicial és respectar les zones verdes existents, harmonitzar l’espai amb les terrasses actuals i compatible amb els esdeveniments que acull aquesta zona al llarg de l’any.

Per al regidor d’Urbanisme, Edgar Bresó, “no es tracta només de reformar i rehabilitar sinó fomentar un canvi de mobilitat que afavorisca a les persones”. Bresó considera que és “un projecte important, tant per als veïns de la zona com per a la resta de la ciutat pel seu caràcter emblemàtic i referent per a la població”.