vox algemesi-jose maria llanos-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí

Membres de VOX el darrer dissabte al mercat. LVA

A més de les formacions “tradicionals”, comencen a donar-se a conèixer les noves formacions que volen un lloc en el nou mapa polític que dibuixarà el nostre territori a partit de les pròximes eleccions. Dissabte passat VOX va estar en el mercat d’Algemesí. Es nota que falta poc per a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals. Els nous partits que han aparegut a Espanya també volen estar presents a Algemesí. Si el mes passat era Ciutadans el que feia la seua presentació, ara ha sigut VOX, el partit presidit per Santiago Abascal, el que es donà a conèixer als ciutadans del nostre poble.

El dissabte passat, 9 de juny, VOX va posar una taula informativa al Mercat. El seu president de València, José María Llanos, recolzà amb la seua presència als simpatitzants d’esta formació per informar a tots els que ho van desitjar de la ideologia del partit i el pla que tenen per a Algemesí, València i Espanya.