Algemesí CF, alcoyano, laveudalgemesi, moisés castell

Celebració de l’Alcoyano B en un dels 6 gols que encaixaren els d’Algemesí. MOISÉS CASTELL

Golejà l’equip alacantí a un mal Algemesí en un partit en el qual els visitants resolgueren al primer temps amb tres gols acabant el partit amb sis. A pesar del mal partit, el conjunt del Municipal tornà a vores perjudicat per vàries accions arbitrals que pogueren fer que la sangria de gols no fora tan ampla.
Visitava el Municipal un dels equips forts de la lliga i ho demostrà des del principi amb accions de perill que van ficar en alerta al conjunt roget i on Javi tingué que intervenir per evitar el gol als primers compassos de joc. David, un dels jugadors que més es d’eixà veure, va inaugurar el marcador al minut 11 en la que fou la primera jugada polèmica en caure de forma fàcil Habibe davant Rafa assenyalant l’arbitre falta. L’atacant es tragué un bon dispar i col•locà l’1-0. L’Algemesí no pogué enllaçar moltes jugades però així i tot Rafa tingué una bona ocasió amb una cabotada que va eixir fregant el travesser. Litos reclamà un penal per desequilibri i tot seguit Iago perforà de nou la xarxa de Javi. Abans del descans altra acció polèmica, altre gol i expulsió en contra. La jutgessa de línia alçà la banderola i Gil Sánchez no assenyalà falta i deixà continuar una jugada que acabà amb el 0-3 de Corbalán i amb l’expulsió d’Aitor que va veure dues grogues en un mateix minut per protestar.
La segona meitat va perdre molt quant a intensitat i l’Algemesí ho intentà per banda però no pogué fer mal sobre la porteria d’Adrián. Habibe va creuar molt un baló que va eixir per línia de fons. Rafa es trobà amb el travesser amb altre remat en una treta de cantó i acte seguir Ferran va ser objecte de penal que Rafa va errar tenint que lluir-se Adrián. Del minut 72 al 78 l’Alcoyano acabà de tancar el partit amb els gols de David, Jorge i Mata. A més, el tècnic de l’Algemesí, Navarro, tingué que veure més de 30 minuts de partit des de la tribuna del Municipal al ser expulsat per alçar els braços en protestar una jugada.
Ara l’equip encararà la parada per les vacances de falles i Pasqua i la setmana en la que es reprenga la competició haurà de viatjar al sempre difícil estadi del Contestano.
Fitxa tècnica:
Algemesí CF: Javi, Iván, Pascu (Cámara, 46′), Rafa, Eric, Ferran, Raúl, Renzo, Litos (Iñaki, 46′) i Antón (Gonzalo, 59′) i Aitor.
CD Alcoyano B: Adrián, Botella (Mata, 60′), Perujo (Kevin, 71′), Jorge, Bryan, Iago, Corbalán, Domingo, Habibe, Anto (Álex, 72′) i David (J. García, 76′).
Gols: 0-1 David (16′); 0-2 Iago (26′); 0-3 Corbalán (37′); 0-4 David (71′); 0-5 Jorge (76′); 0-6 Mata (78′).
Àrbitre: Gil Sánchez. Amonestà pels locals a Pascu, Rafa i Eric. Pels visitants a Jorge, Bryan i Kevin. Expulsà a l’entrenador local Vicente Navarro i a Aitor por doble amonestació.