J. Sanchis: “Amb este retard, el govern de Trenzano ha desvirtuat unes beques que pretenen alleugerir els costos de desplaçament”.

Populars Algemesí.-  Esta setmana, l’Ajuntament d’Algemesí ha fet pública la resolució de les beques de transport escolar del curs 2021/22. Ho fa quasi quatre mesos després d’haver finalitzat el curs objecte de l’ajuda, i un mes després d’iniciar-se el nou exercici escolar.

Els més de 300 estudiants beneficiaris han estat esperant durant mesos la resolució d’estes beques. En total, 45.000 euros que l’Ajuntament ha tingut bloquejats en els seus comptes, quan on haurien d’estar és en la butxaca dels joves estudiants.

Esta ajuda es va crear davall el mandat del Partit Popular i pretenia ajudar les famílies a disminuir el cost econòmic que suposa per a molts estudiants haver de desplaçar-se fins al seu centre d’estudis, principalment universitats i instituts de formació professional.

Per a José Javier Sanchis, “el govern de Trenzano ha desvirtuat estes beques, més encara en un context econòmic com l’actual, on el preu de la vida s’ha disparat i portem mesos amb un preu del combustible en nivells inassumibles per a moltes famílies. Després, hem d’escoltar discursos plens de floritures, autoproclamant-se els governs de la gent i afirmant que no deixen a ningú arrere».