Veïns de diverses zones d’Algemesí es queixen de total foscor i reducció lumínica més enllà del toc de queda.

deficit iluminacion calle algemesiPopulars Algemesí.-  Des de la setmana passada, quan cau la nit, diverses zones del municipi han vist com s’ha reduït la il·luminació nocturna —en el millor dels casos— i molts altres carrers han passat a estar completament a fosques.

Això succeïx a últimes hores de la vesprada, molt abans de decretar-se el toc de queda a les 22.00 hores, i es prolonga fins més enllà de les set i mitja del matí, quan encara és de nit —el toc de queda finalitza a les sis—, tal com hem pogut comprovar.

Des del Grup Municipal Popular instem a l’Ajuntament a restablir com més prompte millor la il·luminació en tots els carrers, donada la situació d’inseguretat ciutadana i perill de caigudes que es genera a l’haver carrers completament a fosques.

Instem a l’equip de govern a preocupar-se un poc més del dia a dia dels ciutadans i a dedicar els seus esforços en el manteniment dels serveis públics, i no tant en actuacions circenses com la del pas de vianants o construir una piscina de 1,8 milions d’euros on ningú vol i en el moment més inoportú.