La pluja no va impedir un multitudinari acte en el qual el candidat popular, José Javier Sanchis, va presentar el seu programa als majors d’Algemesí.

Populars Algemesí.-  El Casal de Festes d’Algemesí va acollir dimarts 23 de maig, un multitudinari acte amb persones majors, amb la finalitat de presentar-los el programa de govern que José Javier Sanchis i el seu equip han ideat per a este tram poblacional.

Sanchis va afegir que, per desgràcia, esta no ha sigut la legislatura de les persones majors, ja que l’equip de govern els ha abandonat. Així, va recordar les falses promeses amb l’ampliació del centre de salut, la qual cosa obliga els nostre majors a desplaçar-se a Benifaió, Almussafes o Alzira; uns espais públics que no han sigut pensats per a ells, com la recent reforma del Parc Salvador Castell, o a la falta de manteniment dels nostres carrers i voreres, amb la multitud de caigudes que es produixen totes les setmanes.

El candidat popular va anunciar la creació d’una “Oficina del Major”, una finestreta única dirigida a les persones majors d’Algemesí, amb la finalitat de trencar la bretxa digital i facilitar el seu accés a l’administració. A més, es va comprometre a implementar programes de salut dirigits a les persones, a millorar la freqüència de pas de l’autobús a l’Hospital de la Ribera, a la creació d’un pla de reparació de carrers i voreres, així com l’oferta d’oci. També apostarà per fer de les places i parcs un punt de descans i de reunió, amb més bancs i elements d’ombra.

Sanchis va destacar que l’única papereta que pot fer possible el canvi a la nostra ciutat és la del Partit Popular, i es va manifestar orgullós de l’equip de persones que li acompanya, un grup de dones i homes formats, amb treball propi i que no depenen d’un salari a l’Ajuntament per a viure d’ell.