El Grup Popular ha registrat hui una proposta perquè siga consensuada per tots els grups polítics d’Algemesí.

pp hospital de la ribera coronavirusPartit Popular d’Algemesí.- La crisi sanitària de la Covid també ha afectat a moltes famílies de la nostra ciutat. Segons les dades oficials, a data 7 de juliol de 2020, 65 persones han passat la malaltia, malgrat que segurament hàgen sigut moltes més les afectades, que no han format part dels registres oficials per no haver-los realitzar la prova PCR o haver-la superat sense saber-ho.

La pitjor dada són les persones mortes a conseqüència d’esta pandèmia sense precedents. Set famílies trencades en un moment on les restriccions sanitàries i de mobilitat per a evitar contagis els han impedit oferir-los un últim adéu envoltats dels seus. En alguns casos, fins i tot, les persones han faltat en el propi hospital sense que cap familiar poguera estar al seu costat. L’afectació a la societat algemesinenca ha sigut, per tant, de gran impacte emocional i pensem que eixos ciutadans i les seues famílies mereixen que l’Ajuntament d’Algemesí els homenatge a través d’un acte institucional. Altres ajuntaments com el d’Alzira o el de Torrent, s’han manifestat en este mateix sentit.

A més, considerem que la visibilització de la realitat que ha succeït al nostre municipi pot ajudar a sensibilitzar la població en un moment on és de vital importància ser cautelosos i prudents en les mesures de protecció.

En este sentit, els regidors populars han proposat hui per registre d’entrada la realització d’un homenatge institucional consensuat per totes les forces polítiques locals.