ies bernat guinovart felix aranda president de l'AMPA, carrega contra la FAMPA (la FAMPA és l'agrupació "d'AMPES") pel poc suport que hem rebut en la gestió de la tercera linia d'ESO

Membres de l’AMPA de l’IES Bernat Guinovart amb Féliz Aranda (centre). LVA


Félix Aranda, president de l’AMPA de l’IES Bernat Guinovart ha fet un comunicat en el que demana explicacions a la FAMPA (agrupació d’AMPES) pel poc suport rebut per part de l’agrupació en temes administratius i qüestiona si realment val la pena estar asociat.
En els tres últims anys el centre ha anat augmentant el número d’aules i Aranda asevera que mai ha rebut ninguna ajuda real per part de FAMPA. «Mi malestar con FAMPA, hablo en primera persona, ya que he sido yo quien os he solicitado durante estos tres años ayuda y todos he recibido la misma respuesta, NADA. Quiero saber si vale la pena estar asociados a un colectivo que cuando más falta nos hace tan solo se limita a decirnos que “lo tenemos muy difícil” y pasarnos unos teléfonos que están publicados en la web de Conselleria».
L’escrit es produiex després d’una llarga lluita per tal d’augmentar les aules i obtenir la tercera línia d’ESO lliurada per l’AMPA del centre i els pares de xiquets que s’havien quedat sense plaça per al pròxim curs.