Club Tenis Taula Algemesí agencia prensa2 periodismo valencia comunicación fotoperiodismo moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Membres del Club Tennis Taula Algemesí. LVA


El Club Tennis Taula Algemesí, compta amb tres equips sèniors participant en la lliga 2017/2018, un en la màxima categoria autonòmica i altres dos, en segona.
 
Transcorregut l’ecuador de la lliga, l’equip de superautonòmica ha complit l’objectiu, que no era un altre que la permanència en la categoria. A més a més, es troba en la tercera posició de lliga, sent l’únic equip del grup que ha guanyat al líder i amb serioses opcions de disputar la lligueta amb els tres primers classificats de l’altre grup de súper pel campionat de lliga.
 
Per altra banda, mentre un dels equips de segona lluita des de la quarta posició de la classificació per disputar la lligueta d’ascens a primera autonòmica, l’altre equip de segona té com a objectiu, competir per agafar experiència i sobretot passar-ho bé.
 
Per a tots aquells que no els coneixen i volen informació, la poden obtindre en l’Espai Jove, carrer Escoles, 5, lloc on entrenen estos esportistes els dimarts i dijous de 18 a 21:30 h. Les competicions les realitzen els dissabtes i diumenges.
 
El club també treballa amb un projecte per a la promoció d’este esport al carrer al mes de juny, i amb l’organització d’un macro-campus en juliol per als xiquets d’Algemesí que els agrade gaudir d’una activitat diferent.
 
Qualsevol informació es pot trobar al Facebook del club (https://www.facebook.com/Club-tennis-taula-Algemesi-195123410599428/)