foto paro agrícola programa municipal d'ocupació agrícola  marc vendrell la veu d'algemesíLa inversió de l’Ajuntament d’Algemesí i el Ministeri de Treball és de 265.000 euros en aquest pla que inclou obres de millora en camins rurals.
L’Ajuntament d’Algemesí ofereix aquest estiu un treball a 149 persones dins del programa d’ocupació dirigida a treballadors agraris en situació de desocupació que du a terme en coordinació amb el Ministeri de Treball que subvenciona el projecte amb 190.176 euros. L’aportació municipal és de 75.146 euros.
Al llarg d’aquest estiu es treballa en les ampliacions dels camins de la Sèquia del Peral, la Parà de Carabina i el ramal de Miquel de Plaça, amb el que suposa un cost total de mà d’obra i materials de 265.322 euros.
“Es tracta d’un programa d’ocupació important perquè durant l’estiu s’ofereix treball a 149 persones en situació de desocupació per a dur a terme obres de millora en el terme municipal que són necessàries. Es tracta d’una inversió que se situa en els 265.000 euros entre l’aportació municipal i l’estatal”, assegura el regidor de Treball, Marc Vendrell.
Cadascuna de les obres que tindrà un mes de durada donarà treball a 47 peons d’obra i dos oficials que marcaran la seua execució.