Marta Trenzano serà la presidenta de la comissió executiva dels socialistes d’Algemesí.

PSPV Algemesí.-  En l’assemblea celebrada dimecres passat 6 d’abril, es va aprovar l’informe de gestió per unanimitat i la proposta d’executiva en la qual el socialista Rafael Lluch va eixir reelegit Secretari General dels Socialistes d’Algemesí.

A més, en la seua executiva compta amb la regidor Palma Egido com a Sotssecretària General i al regidor Raul Adam com a Secretari d’Organització. Altres figures com el exconcejal Pau Montalvà estarà en l’àrea de Transició Ecològica i Euromunicipalisme i el excalcalde Emili Gregori comptarà amb l’àrea de Formació i Educació. També formen part de la seua executiva Sara Carrasco, Benjamí Torner, Vicen Cus, Palma Agulló, Teo Montalvà, Neus Micó i Blai Antoni.

En paraules del Secretari General “ens presentem per a revalidar l’alcaldia i continuar fent créixer la nostra ciutat. En aquesta nova executiva reforcem les àrees de Comerç Local i Agricultura i creem l’àrea de Salut Mental, temes de vital importància per a la ciutadania d’Algemesí. La línia política que hem portat aquests anys es basa a invertir a la nostra ciutat, tant en el sector econòmic com en el social, i aqueixa continuarà sent la nostra prioritat.”