El juvenil del Racing d’Algemesí s’ha classificat per disputar els play-off d’ascens de Divisió d’Honor. El conjunt dirigit per Roberto Granero afronta el segon tram de la temporada amb una dinàmica ascendent malgrat perdre l’últim partit i amb moltes possibilitats d’ascendir a la màxima categoria del futbol juvenil nacional.

racing algemesi josevi blasco moises castell agencia prensa2Josevi Blasco.-  L’equip groguet s’ha classificat als play-off com a segon del seu grup amb 41 punts, per darrere del Valencia C.F. «B». La fase d’ascens constarà de sis partits, tres a casa i altres tres com a visitant, i tan sols es classificaran els dos millors equips. No obstant això, Granero ha comentat a este periòdic que tenen moltes possibilitats de poder aconseguir-ho degut a l’excel·lent puntuació quehan obtés en la primera part de la temporada, a més a més, sabent que alguns equips que van a competir en aquesta fase d’ascens no poden pujar de categoria al tindre ja un equip a divisió d’Honor.

Un possible ascens que no s’esperava ningú al començament de la temporada a causa de la reestructuració de l’equip i la falta d’experiència de la majoria dels jugadors en aquesta categoria. El principal objectiu era mantenir la categoria, «no marcar un altre objectiu que no fora mantenir la categoria no era real» comenta l’entrenador. Però l’excel·lent començament que va tindre l’equip, juntament amb la gran adaptació que tingueren els jugadors amb la categoria i el sentiment que va aparèixer entre ells que sí que podien aconseguir-ho, ha propiciat que estiguen molt a prop d’aconseguir una fita «molt difícil i molt bonica» tal com ens comentat Granero.