El Racing d’Algemesí CF, nova escola conveniada amb el València Club de Futbol.

LVA.-  El Racing Algemesí CF s’incorpora al programa Escoles VCF i s’uneix així a les més de 40 escoles conveniades amb el València CF per tota la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia amb l’objectiu de cuidar el talent i créixer de la mà alimentant una cultura futbolística valencianista.

“Per al Racing Algemesí és un orgull formar part d’Escoles VCF, és un segell de qualitat” explica Javier Girbés, director del Racing Algemesí CF. “Després del creixement del club estos últims anys quant a número d’equips i labors socials, és una ajuda fonamental per a continuar professionalitzant la metodologia i funcionament intern i extern del club” assenyala.

Projecte Escoles VCF

Des de la temporada 18-19 l’Acadèmia del València CF treballa amb diferents Escoles conveniades per tota la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia que conformen el projecte Escoles VCF.

L’Acadèmia VCF pretén afermar relacions entre entitats de manera que les escoles senten la presència d’un club centenari com el València CF darrere d’elles ajudant a fer més professional el seu dia a dia i acostant la metodologia de treball de l’Acadèmia VCF, la sisena millor d’Europa en la formació de jugadors per a l’elit, segons l’últim informe del CIES Football Observatory.

Eixos llaços d’unió permetran també trobar i cuidar el talent futbolístic que brolla en tota la Comunitat Valenciana, continuant amb la idea d’un València amb jugadors de la terra.