fotografia escenica valencia conservatorio de musica y danza jose moreno gans compañia de danza jose porcel flamenco fotografo escenico moises castell agencia prensa2 fotoperiodismo comunicacion la veu d'algemesi

Espectacle de dansa celebrat al Teatre Municipal. MOISÉS CASTELL/Prensa2


El Teatre Municipal d’Algemesí ha llançat un nou abonament que inclou tres espectacles. El preu és de 15 euros i es podrà comprar en la taquilla del teatre els dimarts i dijous de 18 a 20 hores fins el 15 de febrer.
El primer espectacle d’abonament tindrà lloc el dissabte 24 de febrer. Es tracta del teatre musical “Y sin embargo te quiero”, que compta amb la presència del Ballet Clásico Español. El segon espectacle és “Zarzuela a la carta” i està programat per al 21 d’abril. L’abonament es tanca el 4 de maig amb l’obra teatral “Els quatre genets de l’apocalipsi”, una producció dels Teatres de la Generalitat de la famosa novel·la de Vicente Blasco Ibáñez.
Per al regidor de Cultura, Pere Blanco, el nou abonament del Teatre Municipal pretén oferir a la gent major una programació cultural de qualitat i diversa.
Nou Carnet Cultural
La regidoria de Cultura ha llançat el nou Carnet Cultural d’Algemesí. Es pot adquirir per 2 euros a les taquilles del teatre. Els avantatges són descomptes en espectacles, informació de promocions puntuals o de noves iniciatives culturals. Amb el carnet es podrà comprar entrades per als espectacles a preus especials, amb un descompte sobre el preu general de l’entrada.