Des d’ACSA durant el temps de confinament hem estat treballant en diverses vessants:

✅ La part informativa: fent arribar als nostres associats tota la normativa que ens aplegava pels canals oficials, sempre respectant la tasca dels assessors.

✅ Resoldre tots els dubtes d’autònoms i pimes a través de l’AFIC, OTEA i la pròpia Regidora.

✅ La part social: repartint quasi 2.000 carassetes entre els nostres associats, veïns, policia, sanitaris i serveis socials, demanant un donatiu per les que deixàrem en algunes farmàcies i altres comerços locals, donatiu que farem arribar a Creu Roja Algemesí.

✅ La tasca més gratificant ha sigut la desenvolupada amb OTEA, l’AFIC, la pròpia Regidora de Comerç, Indústria i Promoció Econòmica per poder articular les ajudes directes a autònoms i pimes locals.

A esta comissió de treball ACSA va traslladar totes les demandes que ens feren aplegar i treballàrem de valent per a que eixiren prompte i arribaren a tots.

A les bases de les ajudes aportàrem diversos factors a tindre en compte per poder-les rebre. No totes han sigut acceptades però en conjunt hem entès que són molt beneficioses per a tots els associats.

Fruit d’eixa tasca han pogut ser articulades i consensuades per tots els partits polítics unes ajudes locals que quan llegiu este article, estaran ja a l’abast de totes les pimes i autònoms que han tingut que tancar pel RD 463/2020

En general, la tasca d’ACSA ha sigut solidària i informativa per a molts autònoms que tenien que estar confinats a casa i que han pogut resoldre tots els seus dubtes, a través de l’Agrupació.

En breu començarà de nou l’activitat comercial i empresarial. Poc a poc ens anirem tornant a incorporar a la nostra feina i també en eixe moment des d’ACSA treballarem de valent per a que cap dels nostres professionals, autònoms i pimes, es trobe desprotegit o desinformat.