La defensa del HV Kras Volendam deté l'atac de Miquel. MOISÉS CASTELL

La defensa del HV Kras Volendam deté l’atac de Miquel. MOISÉS CASTELL


Els jugadors del VISCOCONFORT C.B. Maristes Algemesí ja treballen a les ordres del nou entrenador Miguel Ángel Moriana que comptarà amb l’ajuda d’Edu Palomar, entrenador de la casa que a més a més dirigirà al juvenil masculí. Cal destacar una temporada més el recolzament del nostre patrocinador VISCOCONFORT, empresa dirigida per l’algemesinenc Vicent Barberà que segueix apostant fort per aquest projecte esportiu. L’equip s’ha reforçat amb José Padilla a la posició d’extrem i Iván Álvarez, primera línia procedent del Gijón Jovellanos, dos jugadors joves però amb experiència contrastada. A ells hem de sumar la major part del grup de l’any passat, Sebas continua i Ximo, Tortajada, Salva, Pauet, els germans Tormo, Garci, Cano, Quiles, Carlitos, Miguel, Jorge,… formats a la base, tornen a ser fonamentals si es vol aspirar a tot,  aquests jugadors són el principal actiu del club. Si li sumem a tot açò alguna sorpresa de gent de la casa, la gent del segon equip i els juvenils que ho estan donant tot durant els primers entrenaments, la cosa comença bé.

El repte no serà fàcil, millorar la classificació de la temporada passada ens situaria a posicions de fase d’ascens. Com totes les temporades els equips del grup s’han reforçat i s’ha de treballar de valent i ensamblar totes les peces el més prompte possible, per això estan les pretemporades. El club ja està inmers a la campanya d’abonaments mantenint els preus de la temporada anterior i l’oferta per a traure’s el pase en parella. Els aficionants podran fer-se socis als següents partits amistosos al pavelló 9 d’Octubre (dissabtes 2 i 9 de setembre) i també contactant amb entrenadors i membres de la directiva. El recolzament de la gent és indispensable, ja que amb el pavelló 9 d’octubre ple l’equip ja va demostrar la temporada passada que és molt difícil traure algun punt d’ací.

L’equip començarà la lliga el pròxim 16 de setembre a Castelló (equip que ha pujat aquesta temporada amb l’Horneo Sporting Alicante). Aquesta temporada el grup E de Primera Estatal perd als actuals campions, Agustinos d’Alacant que han pujat a Divisió d’Honor B, però es preveu partits molt durs contra equips com Elda (que s’ha reforçat molt bé), Petrer, Elx o Marni entre altres. El debut dels nostres en lliga serà el dissabte 23 de setembre contra Elda.

El dimecres 23 d’agost l’equip es va presentar davant de l’afició amb un amistós contra el , equip holandés que està de gira pel nostre país. La primera part l’equip li va plantar cara als holandesos que jugaran aquesta temporada la segona competició continental europea de la EHF amb una defensa molt sòlida i donant mostres ja en atac del que vol l’entrenador. A la segona part els holandesos més rodats i amb gent molt forta físicament trencaren el partit fins al resultat final de 22-29. Bones sensacions per a ser el primer partit, la gent molt implicada i una bona entrada d’aficionats al pavelló.

Pel que fa als equips base i als sèniors d’autonòmica tant masculí com femení comencen a entrenar entre l’última setmana d’agost i la primera de setembre. El 28 d’agost coneixerem els calendaris de les competicions sèniors i juvenils. Ja es comença a respirar handbol al nostre poble i això als seguidors d’aquest esport ens agrada molt.