Viscoconfort C.B. Maristes d’Algemesí moises castell la veu d'algemesi vicent barberà salva esquer

Primer entrenament de pretemporada de Viscoconfort C.B. Maristes d’Algemesí MOISÉS CASTELL


Arranca una nova temporada plena d’il·lusió per al Viscoconfor C.B. Maristes d’Algemesí

Dijous 25 va arrancar la pretemporada del primer equip del C.B.Maristes Algemesí que continuarà un any més a la Primera Nacional (categoria de bronze de l’handbol nacional). Aquesta temporada es preveu il·lusionant amb l’entrada d’un nou patrocinador, Viscoconfort, empresa dirigida per l’algemesinenc Vicent Barberà. Des de l’empresa s’ha apostat fort per aquest projecte i ha permés fins al moment el fitxatge del pivot Sebas Orban, d’origen romanés amb experiència en ASOBAL amb Guadalajara i Bm. Aragón.

Viscoconfort C.B. Maristes d’Algemesí moises castell la veu d'algemesi vicent barberà salva esquer josep folques

Josep Folqués

També s’ha aconseguit la cessió de Josep Folqués que ve de guanyar l’Europeu amb la selecció espanyola junior. Folqués, que va eixir del club en categories base direcció al F.C.Barcelona ha sigut cedit pel Benidorm, equip amb el que la passada temporada ja va disputar partits a la màxima categoria.

A més a més, s’han anunciat ja la major part de renovacions de gent de la casa, autèntics pilars de l’equip i tots ells amb experiència contrastada a la Primera Nacional. Respecte a la direcció de l’equip es farà càrrec una temporada més Salva Esquer.
Pel que fa a la lliga, les expectatives són altes, però no s’ha d’oblidar que l’objectiu de jugar fase i poder tornar a la categoria de Plata no es a curt termini, es tracta d’un projecte a llarg termini. El grup ha augmentat la presència d’equips valencians i això també fa que la major part dels desplaçament siguen a nivell autonòmic. L’equip començarà la lliga el 25 de setembre contra Nules (equip que ha signat un acord de col·laboració amb el Fertiberia Puerto de Sagunto per ser el seu filial a la categoria) i que compta amb molt de talent i joventut al seu planter. El següent cap de setmana, primer d’octubre, es produirà el debut a casa contra Almoradí que sempre és un rival molt dur.
Abans d’ açò hi ha un setembre carregat de partits amb desplaçaments a Port de Sagunt, Mislata, Alcàsser i un xicotet “stage” de pretemporada a Madrid el cap de setmana del 2, 3 i 4 on l’equip disputarà dos partits contra el Safa i el Leganés. El dissabte 17 de setembre està pràcticament confirmat que l’equip jugarà a casa contra La Florida de Catarroja, no obstant, de tots aquests partits s’anirà informant per reds socials i a la web: www.cbmaristasalgemesi.com durant aquestes primeres setmanes de setembre. També s’informarà dins de la campanya de captació d’abonats de com fer-se soci per a poder veure tots els partits del primer equip.
En quant als altres equips del club pràcticament tots comencen la primera setmana de setembre i el club tornarà a comptar amb un equip sènior masculí i un femení a la Segona Nacional. Equips amb gent molt jove que segur que donaran guerra aquesta temporada. A més es continuarà tenint equips de xics i xiques a totes les categories base. En xiques s’aposta per la continuïtat dels tècnics a tots els equips i en xics hi ha algun canvi, com el de Ximo Bresó que dirigirà el sènior de Segona Nacional.