viscoconfort cb maristas algemesi la veu d'algemesiPartit molt seriós el disputat el diumenge passat al 9 d’Octubre. L’equip es va sobreposar a les nombroses baixes (Miguel per lesió, Ximo amb molèsties, Vicent Tormo amb grip i Josep Folqués amb la selecció Espanyola Junior).
Als primers minuts es va veure ja a l’equip molt ficat amb moltes ganes d’emportar-se la victòria. Molt bona defensa i ninguna pèrdua de baló van ser claus. Juntament amb bones rotacions dels nostres jugadors ens va permetre arribar amb un 14-10 al descans.
A la segona part, l’equip va continuar amb aquest bon nivell, adaptant-se molt bé als canvis en defensa de l’Elda, on aconseguiem gol amb facilitat. Dos punts més per al Viscoconfort que continua en la lluita per les dues primeres places que dónen accés a disputar la fase d’ascens. Queda molt per davant i el pròxim diumenge 13 de novembre hi ha un nou partit al pavelló 9 d’octubre contra el Bm. Mare Nostrum Torrevieja.
Hem de lamentar la lesió de Carlos Miquel, que segurament es perdrà alguns partits. Molt d’ànim de part de tots els jugadors i gent relacionada amb el club.
Pel que fa als resultats de la base, el més destacat les victòries dels nostres equips infantils que segueixen imbatuts a la lliga. Les xiques de Vicent Ferrís guanyaren en Navajas a l’equip d’Altura a un encontre que es preveia més complicat i aquesta setmana reben a casa al H.Mislata. Els xics de l’infantil jugaran contra el Bm. Mislata a domicili un partit molt complicat que pot començar a definir qui lidera la lliga al final de la primera volta.
Pel que fa a les juvenils xiques, gran partit el que van disputar al 9 d’octubre el passat dissabte que les manté a la segona posició finalitzada ja la primera volta de la competició. El nostre equip es va sobreposar a un marcador desfavorable de 3 gols al descans per acabar guanyant al H.Canyamelar per un resultat de 21-20 amb un treball defensiu magnífic sobre les seues jugadores més desequilibrants.
Aquesta setmana hi han partits de la base durant tot el matí al col·legi Maristes dels nostres benjamins, alevins, l’infantil i cadet femení i el juvenil masculí, una gran oportunitat per gaudir de partits dels nostres jugadors i jugadores. Diumenge el plat fort de la jornada, Viscoconfort C.B. Maristas Algemesí – Bm. Mare Nostrum Torrevieja de Primera Nacional al pavelló 9 d’octubre.
Podeu seguir l’actualitat de l’equip a la nostra pàgina web: www.cbmaristasalgemesi.com i a les xarxes socials.