Els homes de Miguel Ángel Moriana no van fallar en l’última i decisiva trobada que decidia els dos conjunts que jugaran la fase d’ascens a la divisió de plata de l’handbol espanyol.

Aficionats del Viscoconfort desplaçats a Almoradí. LVA

Els col·legials es van imposar en la seua visita a l’Almoradí per 16-29, amb una gran primera part que ja va deixar encarrilada la victòria. Va poder amb això suportar la pressió dels seus dos immediats perseguidors, l’Handbol Elda Centre Excursionista Eldense i l’Horneo Sporting Alacant, que van véncer els dos també en l’última jornada de la lliga regular. La classificació ha quedat encapçalada pels algemesinenses amb 44 punts, els mateixos que el Eldense i l’Alacant, que han quedat en segona i tercera posició pel diferencial de gols a favor i en contra. Mentre el Viscoconfort ha finalitzat el campionat amb un positiu de 166 punts, els eldenses ho fan amb 140 i els alacantins amb 116.

L’entrenador del Viscoconfort, Miguel Ángel Moriana, va valorar la trobada en finalitzar: “Ens jugàvem tota la temporada en l’últim partit i no podíem fallar. Ha resultat un partit dur, difícil, davant un equip sempre intens que ha protagonitzat contra nosaltres bons duels en el passat, encara que enguany sempre ha estat en la part baixa de la taula. Des del principi del partit vam estar molt seriosos en defensa i encertats en atac i ràpidament ens vam poder anar en el marcador amb una renda de quatre o cinc gols. Va ser a l’inici de la segona part quan aconseguim trencar definitivament la trobada i portar-nos finalment un partit que ens dóna la plaça per a la fase d’ascens, a més del títol de lliga del Grup E de la Primera Divisió Estatal”.

En l’apartat anotador van destacar aquesta vegada jugadors diferents. Si bé Guillermo Pérez és un assidu dels més golejadors i aquesta vegada es va anar fins als huit punts, també va sobreeixir Marcio Alan Da Silva amb set transformaciones, per quatre José Padilla i Carlos Esquer.

Almoradí 16-29 CB Viscoconfort Maristes Algemesí

Almoradí – José Mari Rives, Santiago Gutiérrez (2), Rodolfo Ruiz, Manuel Rodríguez (2), El Mamouni, Manuel Ballester, Carlos Javayoles (1), Marcos Belón (2), Antonio Grau (2), Lahcen Chinouf, Rubén Ruiz (6), José Antonio Juan (1), Sergio Martínez i Antonio Nogueroles.
Entrenador: José Antonio Bas.

CB Viscoconfort Maristes Algemesí – Jaime Flores, Marcio Alan Da Silva (7 punts), Vicent Tormo (1), Jorge Quiles, Ximo Martínez (1), Vicente Tortajada, Salva Sales, Carlos Esquer (4), Pau Sales, Jorge Gómez, Carlos Miquel (2), José Padilla (4), Iván Álvarez (1), Guillermo Pérez (8), David Navarro i Victor Deco (1).
Entrenador: Miguel Ángel Moriana.

Parcials cada cinc minuts: 2-5, 2-7, 4-8, 5-11, 7-14, 9-16 descans. 10-17, 12-21, 13-25, 13-27, 13-29 i 16-29 final.
Àrbitres: Beatriz del Valle Encuentra i Patricia del Valle Encuentra.
Pavelló d’Esports Mayte Andreu. Amb una important presència d’afeccionats d’Algemesí desplaçats per a animar a l’equip.