1ºNACIONAL: H. IBIZA 18 – 17 VISCOCONFORT MARISTAS ALGEMESI.
Partit difícil a casa del tercer classificat que buscava enganxar-se de nou als llocs de dalt després de perdre punts en els seus últims 3 partits.
El partit va començar molt igualat amb moltes imprecisions en atac pels dos equips i imposant les defenses a la resta de les facetes del joc, i esta va ser la tònica durant tota la primera part arribant al descans amb un 8-8. La segona part va començar de cara per l’equip local ja que els col·legials van cometre d’inici diversos errors no forçats que feien que Eivissa duguera la iniciativa en el marcador encara que no aconseguien desenganxar-se del marcador i no va ser fins a meitat de la segona part on els locals van aconseguir una renda de 3 gols, això va fer pujar la defensa col·legial creant diversos dubtes en l’atac eivissenc encara que no va ser suficient per culminar amb la remuntada.