L’Ajuntament durà a terme els pressupostos participatius al llarg del mes d’octubre
L’Ajuntament d’Algemesí ha convidat a tots els veïns de la ciutat a involucrar-se en el procés pressuposats participatius que es durà a terme al llarg del mes d’octubre. El calendari comença de l’1 al 7 d’octubre quan es podran enviar les propostes a la pàgina web www.algemesiparticipa.es o presentar-les personalment pel registre d’entrada del consistori.
Els tècnics municipals estudiaran totes les propostes que passaran pels consells municipals de participació que triaran vuit propostes. Tota la població major de 16 anys podrà votar aquestes propostes per a triar les que s’inclouran en els pressupostos municipals de 2017.
Per al regidor de Participació Ciutadana, Marc Vendrell, es tracta de continuar l’aposta perquè la gent participe en la política municipal. “L’any passat van participar en el procés més de cent associacions i enguany volem que els ciutadans s’impliquen i puguen votar les propostes que consideren millors per a la ciutat”.
El regidor del Partit Popular, Vicente Carlos Chilet, ha destacat que la condició de la seua formació era que el procés d’elaboració dels pressupostos participatius no tinguera cost econòmic per a l’ajuntament, al mateix temps que va expressar el seu desig que “la gent s’implique i participe per a fer un Algemesí millor”.
Per la seua banda, l’alcaldessa, Marta Trenzano, ha assenyalat que l’elevada implicació de la ciutadania l’any passat ha animat a continuar amb els pressupostos participatius i augmentar-la al fet que la població puga votar les propostes. “És un exercici de responsabilitat i convide a la participació a totes les forces polítiques, associacions locals i als veïns per a escollir les millors opcions”.