Les propostes escollides són millorar l’accessibilitat de les voreres, construir un recinte firal, crear llocs d’aparcament per a bicis i cotxes, recinte per a joves, il·luminació de la vorera que porta a l’entrada de l’A7 i al polígon de Cotes i habilitar una piscina descoberta per a l’estiu.
Els consells de participació municipals han triat les propostes finalistes del procés de pressupostos participatius. Les propostes escollides són millorar l’accessibilitat de les voreres, construir un recinte firal, crear llocs d’aparcament per a bicis i cotxes, recinte per a joves, il·luminació de la vorera que porta a l’entrada de l’A7 i al polígon de Cotes i habilitar una piscina descoberta per a l’estiu.
Les sis propostes finalistes es passaran ara a votació a totes les persones empadronades a Algemesí majors de 16 anys. Des del 30 d’octubre fins el 5 de novembre es podrà votar a través de la pàgina web www.algemesiparticipa.es o, de forma presencial, a l’Ajuntament. Cada persona podrà assenyalar un màxim de tres propostes.
La proposta guanyadora s’incorporarà amb dotació econòmica als pressupostos de 2018, tot i que si el seu cost és elevat es podrá contemplar realitzar-la per fases i tindrè una dotació plurianual.
“Enguany s’han presentat el doble de propostes que l’any passat. Açò ens demostra que el procés de pressupostos participatius està viu, per la qual cosa esperem que augmente també el número de participació en la votació electrònica”, ha assegurat el regidor de Participació Ciutadana, Marc Vendrell.