escola de musica josep moreno gans fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíL’esdeveniment tindrà lloc el divendres 23 de març a les 19 hores al Teatre Municipal i participarà un gran nombre d’alumnes de l’Escola.
Com cada any, l’Escola de Música de la Societat Musical dedica una de les seues audicions a promocionar i donar suport a una associació d’Algemesí on es pretén que el veïnat del nostre poble conega la seua important tasca. En aquesta ocasió han treballat colze a colze amb Els amics de la Provi, una Associació que amb el seu Centre de Dia proporciona un espai de convivència i d’activitats extraescolars a xiquets i xiquetes de la nostra ciutat.
Amb el concert del dia 23 l’Escola de Música “José Moreno Gans” tancarà un cicle de 7 audicions que donarà per finalitzada la segona avaluació i on actuarà gran part de l’alumnat del centre. El Saló d’Actes del Casino ha sigut el lloc on ja s’han realitzat les audicions d’aula de clarinet, piano, violí, viola, violoncel i saxo. D’altra banda, a l’Aula d’Assaig de la Societat Musical va tindre lloc l’audició de l’alumnat que cursa l’assignatura de pianista acompanyant.
A més, a l’audició que clourà el cicle i que es celebrarà al Teatre Municipal, comptarem amb la participació d’un grup de xiquets i xiquetes de la Provi que ens oferiran una xicoteta mostra del taller de percussió que s’imparteix setmanalment a la seu de l’associació.
Aquest xicotet projecte, a més de donar a conéixer la tasca que es realitza des d’Els Amics de la Provi, destinarà la recaptació de la taquilla a l’associació, que de segur servirà per a continuar endavant amb el bonic projecte que porten entre mans. La venda d’entrades, al preu de 3 €, tindrà lloc des del dimarts 20 de març a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans de l’audició a les taquilles del Teatre. També es podran adquirir entrades de fila zero des d’1 € per a tots aquells que vulguen col·laborar.