subvencion generalitat pintors colegios algemesi fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíL’Ajuntament d’Algemesí ha iniciat una sèrie de millores en els centres públics de la ciutat. Des del consistori han demanat als col·legis que demanen les necessitats que tenen en matèria de pintura. Amb totes les peticions, s’ha organitzat un pla de treball que portaran a terme els dos pintors contractats dins el pla d’ocupació subvencionat per la Diputació.

Amb el pla d’ocupació, s’han pogut fer contractes per un valor de vora 38.000 euros. L’ajuda de la diputació ha permés la contractació de dos peons de neteja, dos pintors, tres jardiners i dos peons de cementeri durant tres mesos. Es tracta d’un programa destinat a ajudar persones en situació d’atur i majors de 55 anys.

«Atendre les necessitats dels col·legis en matèria de pintura són millores en instal·lacions i, per tant, s’inclou en l’esperit de pla de realització de projectes i activitats de caràcter social. Amb aquest programa, els centres escolars podran millorar les seues instal·lacions dins un pla d’ocupació subvencionat amb el qual oferim treball a nou persones durant tres mesos», assegura el regidor de Treball, Marc Vendrell.