Els tècnics han avaluat la viabilitat de les més de 100 propostes
Els pressupostos participatius continuen els tràmits de votació. Una vegada ha finalitzat la fase de presentació de propostes, els tècnics municipals han emitit el seu preceptiu informe sobre totes les idees aportades per a qualificar si són una competència municipal, i si necessiten una consignació pressupostària per a portar-les a terme.
El dilluns i dimarts 23 i 24 d’octubre es reuniran els huit consells de participació sectorial municipals per a que els seus membres trien una proposta per consell. En concret, es reuniran els consells d’esports, agricultura, medi ambient, cooperació, benestar, comunicació, educació i el consell econòmic i social.
El regidor de Participació Ciutadana, Marc Vendrell, ha agraït el treball dels tècnics municipals i dels membres dels diversos consells municipals “per la seua implicació en un procés que ajuda a tota la població forma part activa en les decisions de la corporació encara que siga en determinats projectes locals”.
Amb les huit idees finalistes es farà una campanya informativa entre els ciutadans per a explicar el sistema de votació que es podrà fer a través de la web Algemesí Participa o, de forma presencial, en l’Ajuntament.
Per la seua banda, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, ha destacat l’elevada participació en el període d’aportació d’idees i has recordat que les propostes finalistes “les podran votar tots els algemesinencs i algemesinenques del 30 d’octubre al 5 de novembre”.