El regidor d’Agricultura i els presidents de Copal i la Junta Local de Reg parlaran de la situació de l’agricultura a Algemesí.
La Setmana del Camp d’Algemesí arriba a la seua XV edició i ho fa amb la celebració de tres jornades en què s’analitzen diversos temes sobre el futur de l’agricultura. El dimarts 10 de maig obrirà la setmana una ponència de l’enginyer de la Unió de Llauradors, Ferran Gregori, que explicarà les noves varietats citrícoles protegides.
El dimecres 11 de maig s’analitzarà la situació de l’agricultura en el terme d’Algemesí. Per a això, es  comptarà amb la presència del regidor d’Agricultura, Antonio García; el president de Copal, Salvador Camarasa, i el president de la Junta Local de Reg, Ricardo Ferragud.
El secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero, tancarà aquestes jornades el dijous 12 de maig amb una exposició sobre la segona modernització del camp valencià. Les conferències i la mesa redona tindran lloc tots els dies a les 19.30 hores en la sala d’actes del Consell Agrari Municipal.
El regidor d’Agricultura, Antonio García, ha destacat que la setmana del camp “és un fòrum per a analitzar la situació de l’agricultura, escoltar els experts i opinar, que enguany se centra a conéixer les novetats i la recerca d’un futur millor per als nostres cultius”.
Font: algemesi.net