L’àrea de joventut d’Esquerra Unida Algemesí ha llançat una campanya online per a motivar als joves algemesinencs a formar part d’esta secció juvenil que es va gestar al 2014.

A través del seu coordinador, Marc Vendrell Martínez, han explicat la importància que tindran els següents comicis electorals de maig de 2019: «Està en joc consolidar l’Algemesí plural, participatiu i fratern que hem aconseguit estos 4 anys o tornar a l’Algemesí de la crispació, el despilfarro i l’atur del Partit Popular».
El vídeo llançat per Joves d’Esquerra Unida apel·la a una generació que segons ells «ha estudiat, ha treballat dur, ha lluitat per aconseguir un futur que ens prometeren que seria esplèndid i que s’ha quedat en no res, condemnant-nos a la precarietat o a l’exili econòmic». Tot i això, asseguren que «no ens rendim, i per això volem que la nostra generació done un pas endavant».
Per la seua part, el coordinador d’esta secció juvenil, Marc Vendrell, que a més a més és el regidor més jove de l’Ajuntament d’Algemesí, ha assenyalat que «és la nostra generació qui ha de decidir» i conclou assegurant que «ens hem fet grans en l’adversitat, estem sobradament preparats i és el moment de fer-nos lloc».