Durant l’any 2022, els polígons industrials d’Algemesí han gaudit de millores per valor de 950.000 euros gràcies a la subvenció de l’IVACE.

LVA.-  L’Ajuntament d’Algemesí ha efectuat millores als polígons de Cotes, Pepe Miquel, Nucli, Xara, Copal i Carrer Almussafes al llarg d’aquest any gràcies a la subvenció de l’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial), entitat pública pertanyent a la Generalitat Valenciana que treballa per impulsar polítiques de modernització empresarials i d’àrees industrials.

A Algemesí han estat un total de 950.000 euros els que s’han destinat a millorar la seguretat, competitivitat i sostenibilitat de les sis àrees industrials municipals. Concretament, en totes s’ha renovat el paviment deteriorat, s’ha invertit en senyalització i identificació de carrers i empreses i s’ha destinat gran part del pressupost a la millora viaria per realitzar més aparcaments i renovar accessos.

En matèria de seguretat, als polígons de Copal, Pepe Miquel, Almussafes i Xara s’han instal•lat més càmeres de vigilància i a Cotes i Pepe Miquel s’han col•locat dos nous hidrants perquè els bombers puguen fer ús en cas d’incendi.

A més, pel que fa a sostenibilitat, també s’ha continuat amb la política de substitució de fanals obsolets per noves lluminàries més eficients amb tecnologia LED, i s’han adequat i millorat les zones verdes i d’oci dels polígons.

Les obres executades en els polígons industrials atenen a les demandes dels actuals usuaris centrades en millorar la seguretat i el trànsit al polígon, així com la seua eficiència energètica. Estes inversions contribuiran a incrementar la capacitat d’atracció de noves empreses que desitgen instal•lar-se als polígons d’Algemesí, on trobaran zones industrials més segures, amb facilitats d’estacionament i atractives pels usuaris i treballadors.