La Cavalcada tindrà el recorregut habitual que passa pels carrers Lepanto, Arbres, Germanies, Muntanya i actuació final a la plaça Major.

LVA.-  El dijous 4 de gener arriba un dels actes més esperats pels xiquets, es farà l’entrega de cartes als ambaixadors reials a la plaça Major. De 17.30 a 18.00 hores serà l’horari d’entrega silenciosa per a persones amb hipersensibilitat sensorial i a les 18.00 h es portarà a terme l’espectacle musical. Després tindrà lloc l’entrega de cartes als ambaixadors reials. A més, s’habilitarà una cua preferent per a xiquets amb diversitat funcional.

Com a colofó de l’intens programa nadalenc “En Nadal, millor a Algemesí”, el divendres 5 de gener serà la Nit de Reis d’Algemesí. El programa d’actes s’iniciarà a les 16.30 hores amb la recepció a Ses Majestats a l’hangar de piragües del riu Xúquer. En acabar la recepció, es farà un recorregut pels carrers de la ciutat amb el següent recorregut: Xopera, prolongació de Santa Bàrbara, Pasqual Ferrer, Parc Salvador Castell, Ronda d’Alzira, Cervantes i Lepanto.

Tot seguit, a les 18.30 hores, començarà la Cavalcada de Reis d’Algemesí que tindrà el següent recorregut: Carrers Lepanto, Arbres, Germanies, Muntanya i Plaça Major. Al carrer dels Arbres hi haurà un tram reservat per a persones amb hipersensibilitat sensorial, sense so i amb poca il·luminació. També hi haurà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda en la plaça Major.

Tot seguit, a les 20.00 hores s’iniciarà l’espectacle i la salutació a Ses Majestats a la plaça Major i també s’habilitarà una cua preferent per a xiquets amb diversitat funcional.