socialistes d'algemesiEl PSPV es llança a la campanya per tot el País Valencià amb la presència dels candidats i candidates a Diputats a les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats. Exposaran totes les polítiques realitzades en favor de la ciutadania al llarg d’aquests últims quatre anys.

Aquest dimarts 2 d’abril a les 19:30H a la Sala d’Actes del Casino Lliberal assistiran Manolo Mata, Candidat a les Corts Valencianes; Rebeca Torró, Candidata al Congrés dels Diputats junt a l’Alcaldessa i Candidata a l’Alcaldia, Marta Trenzano. Serà un acte obert per que tot veí i veïna puga adreçar-se amb la seua aportació i aclarir els seus dubtes d’una manera directa i accessible. La voluntat és apropar totes les reivindicacions per fer una Espanya, un País Valencià i un Algemesí millor per a l’actual generació i pels que venen.

A la ciutat d’Algemesí, ja han vingut altres diputats socialistes per explicar aquestes polítiques vitals per la ciutadania com ha sigut David Cerdán al passat mes de gener per explicar la política agrària i, també Concha Andrés per a explicar quines han sigut les accions en favor de la nostra salut i del benestar social.