pspv psoe algemesiEl divendres 25 de gener a les 19:00h s’ha organitzat una taula redona al Consell Agrari oberta a la ciutadania per valorar les accions que s’han fet al llarg de la legislatura en favor d’Algemesí.

A l’acte intervindran Roger Llanes, Director General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat Valenciana, Marta Trenzano, Alcaldessa d’Algemesí i David Cerdán, Diputat socialista a les Corts Valencianes.

Hi haurà torn de precs i preguntes on els assistents podran intervenir als ponents.
Els socialistes d’Algemesí entenem que necessitem solucions i no propagandes electorals que no porten a cap lloc, per això defensem una nova directiva que garantisca als agricultors poder vendre la seua producció a un preu digne per la seua feina.

Des del Consell se està treballant en quatre línies claus per al sector com és posar en marxa la campanya del foment del consum dels cítrics valencians, obrir les possibilitats de les línies de bonificació de crèdit, abordar de manera immediata les ajudes mínimes de fins a 15.000€ i finalment dissenyar i posar en funcionament el lobby citrícola a Brussel·les per a defensar el camp valencià.

Venim per demostrar fets i no paraules, perquè són eixos fets els que poden aconseguir millorar la vida dels agricultors valencians.

PSPV-PSOE Algemesí