El passat divendres 22 de novembre l’Agrupació Empresarial d’Algemesí – EMPAL va col·laborar en la organització del primer encontre de pintura de València, a instancia de diversos associats.

LVA.-  Més de 20 empresaris del món de la pintura es reuniren per tractar diversos temes d’interès en aquestos temps, sobretot com fomentar la formació reglada en aquest món.

En l’encontre foren ponents i col·laboradors en l’organització diversos fabricants de pintura com Pintures Puig i Establecimientos Baixens, els quals mostraren els seus productes més novedosos i regalaren mostres als assistents.

Per altra banda, l’empresa Pentrillo va mostrar les noves ferramentes i els seus avantatges respecte a les tradicionals.

Finalment, des de la Ciutat de l’Aprenent va assistir un dels seus professors qualificadors dels certificats de professionalitat, el qual va explicar la necessitat i la importància de que els professionals del sector conten amb aquesta titulació i els ajude a equiparar la professionalitat amb Europa.

Aquest encontre va ser organitzat per EMPAL, ANSPI i ASEPAPI, agrupacions empresarials, de pintors i de fabricants de pintura amb l’objectiu de dignificar el noble ofici de pintor i avançar en les tècniques més novedoses.

L’encontre va finalitzar amb un dinar de germanor que aprofitaren per entablir vincles i contactes entre professionals.