L’Agrupació Empresarial d’Algemesí va entregar els beneficis de la seua “II Carrera Solidària a les Àrees Industrials” a l’Associació de Discapacitats local.

LVA.-  En un acte celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Algemesí el 23 de novembre, EMPAL va entregar els 877 euros de benefici que es van obtindre en la “II Carrera Solidària a les Àrees Industrials” que va tindre lloc en el Polígon de Cotes el 13 de maig.

El xec va ser rebut per diversos integrants de l’associació amb el seu president, Miguel Ángel Frías, al capdavant, qui va declarar que gràcies a iniciatives com la de l’Agrupació Empresarial, ADISALGE pot continuar organitzant activitats per als seus alumnes.

ADISALGE es va crear fa 13 anys amb la intenció de facilitar l’oci a un sector de persones de totes les edats que, per les seues condicions, tenien complicacions per a reunir-se i divertir-se. Practiquen ioga, ball, manualitats, cuina, jocs, batucada, karaoke, realitzen gales, ixen d’excursió a conéixer paratges i veure espectacles… La seu està situada en l’espai cultural Jaume I, un local municipal amb estades adaptades que inclou un jardí on poder fer pràctiques a l’aire lliure.

La “II Carrera Solidària a las Àrees Industriales” va estar organitzada per EMPAL amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Club Tortuga, i patrocinada por Hortitec.