empal Agrupació Empresarial d'Algemesí - EMPAL ha arrancat el nou any amb noves propostes en matèria de promoció econòmica la veu d'algemesiL’Agrupació Empresarial d’Algemesí – EMPAL ha arrancat el nou any amb noves propostes en matèria de promoció econòmica.

Finalitzat per part de la Universitat de València les línies estratègiques sobre les quals es van a teixir els objectius del Pla Integral de Dinamització de la Promoció Econòmica i l’Ocupació d’Algemesí, només resta que es convoque per part de l’Ajuntament d’Algemesí al grup de treball que, compost per representants dels partits polítics, tècnics municipals i representants de les organitzacions empresarials, per a que es posen a dissenyar com més prompte millor els projectes a desenvolupar durant 2017 i garantir així la seua execució.
Cal recordar que este Pla va obtindre, a m​és a m​és del consens polític, el suport de la ciutadania en els últims pressupostos participatius, per la qual cosa el consens per al seu desenvolupament i execució és prioritari.
Entre les mesures més urgents que es plantegen des d’EMPAL figura la creació de l’Oficina de Promoció Econòmica, que entre altres labors haurà de gestionar el Punt d’Atenció a l’Emprenedor que va posar en marxa EMPAL fa ara quasi un any i que ha permès que 9 emprenedors hagen pogut realitzar els seus tràmits de forma senzilla, telemàtica i gratuïta.
Una altra de les mesures a desenvolupar és la posada en disposició de nou sòl industrial per a implantar noves empreses que generen llocs de treball. Des d’EMPAL consideren important donar-li una solució viable al sector C del Polígon de Cotes, evitant la degradació que està patint, buscant finançament a través dels plans de reactivació industrial que estan posant en marxa distintes administracions públiques com la Conselleria d’Indústria o la Diputació
​.