Este matí, representants de l’Agrupació Empresarial d’Algemesí – EMPAL s’han reunit amb representants del Grup Parlamentari Socialista en les Corts Valencianes encapçalats per Alfred Boix en una reunió que ha tingut lloc en l’Ajuntament d’Algemesí en presència de diversos regidors del PSPV dirigits per l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano.

En la trobada, distésa i franca, s’han posat damunt de la taula diverses de les reivindicacions que tradicionalment realitza EMPAL als representants dels poders públics.

Entre les qüestions plantejades, des d’EMPAL s’ha traslladat la necessitat de dotar de capacitat al nostre municipi per a atraure nous projectes industrials d’envergadura, per a això és necessari que hi haja disponibilitat de sòl industrial de grandària mitjana i gran i que es recuperen espais com el Polígon Industrial Cotes C. A més, també s’ha insistit en la necessitat de fer arribar a totes les àrees empresarials la capacitat de connexió a la xarxa de fibra òptica amb la qual poder tindre ample de banda per a poder competir en igualtat de condicions que en altres municipis.

També se’ls ha traslladat la importància i transcendència que suposarà per als polígons la nova llei d’àrees empresarials que acaba de presentar la Conselleria d’Indústria i que considerem que generarà un impacte semblant al què va produir la Llei de Propietat Horitzontal l’any 1977, transformant el sector i garantint la implicació de l’Ajuntament en el manteniment dels polígons.