L’Agrupació Empresarial d’Algemesí, EMPAL, va celebrar el 3 de març la 14ª edició de la seua assemblea general. Es tractava d’un acte molt important per a l’entitat ja que l’any 2021, per motius sanitaris, no es va poder realitzar de manera presencial i es va realitzar en línia via Internet.

EMPAL.-  L’assemblea de EMPAL s’ha convertit en el punt de trobada dels empresaris i empresàries d’Algemesí, a més de ser el dia on l’agrupació dona compte de les activitats i progressos que s’han realitzat durant l’any davant tots els seus membres, representants polítics i d’entitats germanes.

Em primer lloc es va realitzar un repàs de les actuacions 2021 de la mà del gerent de l’entitat, Álex López, seguit de l’informe d’execució del pressupost pel tresorer Alberto Girbés.

Quant a l’informe i propostes per al 2022, Mariano Clemente, president d’EMPAL, va destacar que, com ja va dir en anteriors ocasions, les coses que funcionen bé no han de tocar-se, és per això, que en l’aspecte d’activitats ordinàries va assegurar que seguirien igual. No obstant això, com a novetat per a aquest 2022, va presentar la nova pàgina web d’EMPAL i va anunciar el pròxim llançament d’una app per als associats i associades. També va informar que l’entitat ja té tancat un curs de valencià en l’àmbit empresarial.

Per a finalitzar, Mariano Clemente va traslladar als assistents que el Pla Estratègic Industrial serà presentat en 2022, i que també alguns dels punts d’aquest pla ja s’han començat a treballar i s’està a l’espera de convertir la EGM del Polígon de Cotes juntament amb l’Entitat i la creació de la EGM de Xara, així com que, després d’una trobada informal amb el Director General de SEPES, va comunicar que estem a l’espera d’emplaçar-nos en una reunió formal juntament amb l’ajuntament d’Algemesí per a traslladar-li a SEPES la intenció d’ampliar el sòl industrial a Algemesí.

L’acte es va tancar amb les paraules del president d’EMPAL, Palma Egido, Regidora de Promoció Econòmica, i Marta Trenzano, Alcaldessa d’Algemesí.

L’assemblea es va celebrar en el Centre Polivalent i van assistir més de 150 persones. Entre els assistents, a més de l’Alcaldessa, la Regidora de Promoció Econòmica, i part de la corporació municipal de l’ajuntament, van estar l’ADL d’Algemesí, Carmen Ferrís, els centres locals d’FP, Santiago Salvador, president de Fepeval, Juan Motilla, president d’Unió Gremial, Raúl Tudela, President de la AE Alzira i representants empresarials d’altres municipis.

 

Carles Gallardo passa a formar part de la junta directiva d’Unió Gremial (Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià) després de l’última Assemblea que l’entitat va celebrar el mes de febrer. Carles Gallardo és gerent de Macoalge i vicepresident d’EMPAL i, amb la seua inclusió en Unió Gremial, l’Agrupació d’Empresaris d’Algemesí dona un nou pas per a estar present en les principals associacions i federacions industrials i comercials de la Comunitat Valenciana