AGRUPACIO EMPRESARIAL D'ALGEMESÍ EMPAL LA VEU D'ALGEMESÍL’Ajuntament d’Algemesí, la Càmera de València i el IVACE internacional han organitzat un curs d’iniciació a l’exportació dirigit als empresaris algemesinencs que té com a objectiu formar al col·lectiu empresarial interessat a iniciar-se a exportar els seus productes. En aquesta primera edició participen 16 empresaris.
El curs es du a terme en l’aulari del Centre Polivalent i en el mateix es tracten aspectes de selecció de mercats, donar a conéixer els diversos programes existents, com accedir als mercats exteriors i tenir a la seua disposició tota la documentació, així com elaborar un pla de màrqueting internacional.
“L’oportunitat que ens ha donat IVACE juntament amb la Cambra de comerç no podia ser rebutjada per l’ADL i junts han organitzat aquest primer curs de “Comença a Exportar”. És una realitat que les empreses d’Algemesí creixen i miren a l’exterior, símptoma de creixement i riquesa. Els intentem ajudar amb els recursos que tenim i ens han oferit eines per a aprendre a obrir aquest camp, com crear aqueixa oportunitat i poder ampliar mercat”, ha assegurat la regidora de Comerç, Palma Egido.