La Ribera serà l’únic departament amb la prohibició d’ajuntar-se 10 persones a causa de l’últim rebrot de la pandèmia en esta comarca.

LVA.-  Segons ha informat el diari Las Provincias, el departament de salut de La Ribera, en el qual se situa Algemesí, ha sigut proposat per la Conselleria de Sanitat per a poder passar a la Fase 1 però amb l’excepció de no permetre les reunions de fins a 10 persones, una decisió única en tot el territori valencià.

Encara que la consellera de Sanitat havia assenyalat esta circumstància en la seua compareixença sense dir els motius, en una posterior reunió amb els alcaldes afectats ha explicat que es deu al rebrot de la pandèmia en la comarca al llarg de la setmana passada, encara que en estos moments pareix que torna a estar controlada i estable.

La alcaldessa d’Algemesí ha explicat en un audio que circula pels grups de WhatsApp, que Las Provincias s’equivoca quan afirma que la raó és “el costum que tenim a esta comarca de reunir-nos amb amics i familiars”.

Encara que es previsible que passem a la Fase 1, la notícia de que a La Ribera continuarem un temps sense poder ajuntar-nos amb familiars i amics en grups de 10 persones ha deixat perplex a tothom.