El pilot algemesinenc ha culminat un duel final d’infart amb Ayumu Sasaki. De nou guanya una gran carrera i es col·loca segon en el Mundial.

LVA.-  Jaume Masià segueix en la millor ratxa de la seua carrera esportiva i hui, 15 de maig, a Le Mans ha obtingut el seu segon triomf de l’any després del d’Austin, el sisé de la seua carrera de Moto3, i quart podi consecutiu gràcies a una magnífica gestió final de la carrera del Gran Premi de França i que el col·loca a la segona plaça de la general empatat amb Foggia i a 17 punts del líder Sergio García.

La carrera en el mític circuit de Le Mans va haver de parar-se a causa de la pluja que va caure en l’inici de la prova i que va provocar innombrables caigudes. Després del reinici, Jaume es va col·locar en un grup davanter de 14 pilots.

Faltant quatre voltes per al final Foggia va iniciar el seu atac i Masiá es va tractar d’enganxar a l’italià. Dos voltes després es va quedar tallat el líder Sergio García. Mentrestant, el d’Algemesí sorprenia a Foggia en l’últim pas per la corba 3 i també a Sasaki, quedant al capdavant un quintet.

En una última volta d’infart, Sasaki va passar a Masià, però l’algemesinenc li la va tornar en la penúltima corba per a emportar-se el triomf després d’una carrera épica.

Jaume Masià és ja un ferm candidat a ser campió del món de Moto3 en 2022.