Una dona de 79 anys va perdre la vida després de ser atropellada per un vehicle en Algemesí.

LVA.-  El passat dijous 26 de febrer, sobre les 15:20 hores, un conductor va atropellar a una dona de 79 anys en el creuer dels carrer Bernat Asensi i Ausias March i es va donar a la fuga. A causa dels colps la víctima va acabar perdent la vida el dia següent. La Policia Local demana la col·laboració ciutadana per trobar al autor dels fets que va fugir sense socórrer a la veïna

Es dóna la circumstància que el nombre de delictes ha crescut en les últimes dates a Algemesí, on s’han produït robatoris en una farmàcia (amb alunizatje), en una òptica, en un bar i en una estació de servici (atracament amb intimidació amb un ganivet), a més de tres tirons de bolso. L’autor d’estos tirons ja ha sigut detingut per la Policia Local i ha ingressat en presó, i després de la investigació s’ha esclarit que es tracta del mateix delinqüent que havia atracat l’estació de servici.

També, durant la nit del dilluns 24 de febrer, va ser profanada la capelleta situada al carrer Mare de Déu de la Salut. Els autors es van emportar diverses joies que lluïa la talla de la Verge i algunes peces de l’altar.