La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí ja ha publicat les bases de la nova edició del XXVIII Premi de Pintura “Ciutat d’Algemesí”.

LVA.-  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí ja ha publicat les bases de la nova edició del Premi de Pintura “Ciutat d’Algemesí”, un dels certàmens més importants de l’art contemporani espanyol, amb una dotació de 6.000 euros.

Fins al pròxim 30 de novembre a les 14 hores està obert el termini de presentació en línia de les obres candidates a participar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Algemesí (http://sede.algemesi.es). Una vegada s’accedeix a la seu cal entrar a “catàleg de tràmits” i buscar Cultura – Premi de Pintura. Cada artista pot participar amb un màxim de 2 obres, les dimensions de les quals no poden ser superiors a 200 x 200 cm ni inferiors a 100 x 100 cm.

Aquest concurs ha forjat el seu prestigi a través de la conformació d’un prestigiós jurat cada any. Han format part d’ell Antonio López, Genovés, Yturralde, Armengol, Ouka Leele, Isabel Oliver, Román de la Calle, Castro Flórez, Eugenio Ampudia, Semíramis González, Marisol Salanova o Pilar Tébar, entre altres. Una vegada configurat el jurat al desembre d’enguany, aquest s’encarregarà de seleccionar les 30 obres que seran exposades a la Sala d’Exposicions Municipal així com la guanyadora.

L’any passat es va alçar amb el primer premi Sergio Rocafort, que va sumar la seua obra a una important col·lecció d’obres guanyadores entre les quals destaquen noms com Enric Banyuls, Adrià Pina, Enric Solbes, Antonio Barroso, Oliver Johnson, David Pellicer, Mónica Dixon, Juan Cuéllar, Javier Palacios, Pablo Bellot, Álex Marco o Josep Tornero, entre altres.

Les bases es poden consultar al web municipal seguint aquest enllaç: https://www.algemesi.es/pagina/xxviii-premi-pintura-ciutat-dalgemesi. Per a qualsevol consulta poden contactar amb el coordinador del premi Álex Villar (exposicions@algemesi.net).