Desigual jonegada de Cebada Gago que va lidiar dos exemplars amb possibilitats. Es van anar de buit Jorge Molina i Sergio Rodríguez.

Carlos Bueno.-  Li va faltar un poc de força al de Cebada Gago que va obrir festeig perquè tot adquirira major importància davant ell, i precisament importància és el que va aportar el que tancava la vesprada a quant se li va fer. Va ser molt desigual d’envestides el segon i amb perill sord el tercer.

Jorge Molina va torejar a favor del primer, portant-lo a mitjana altura amb suavitat. Faena neta però una miqueta monòtona i plana que no va acabar d’arribar a les esteses. A més va fallar amb l’estoc. El segon del seu lot el va medir en tot moment, sabent el que es deixava darrere, sense recorregut i regirant-se amb prestesa. Encara així va aconseguir robar-li algun muletazo solt.

Es va repuxar en el peto i es va doldre en banderilles el segon de la funció, i després no va ser clar en la muleta de Sergio Rodríguez que va exposar en col·locació i terrenys. Va faltar ligazón perquè el de Cebada no ho permetia, però va haver passatges de molt de mèrit, sobretot ja ficat en la curta distància. A l’hora de matar l’astat es va posar complicat.

La seua labor davant l’últim va créixer en importància i transmissió quan es va decidir a exigir-li al seu antagonista amb seguretat i per baix. Va assumir riscos i va aconseguir signar diverses sèries lligades de gran autoritat, però també es va demorar amb els acers.

Fixa del festeig:

27 de setembre de 2023. Algemesí, 5ª de fira. Quasi ple. Jonegada de Cebada Gago de joc desigual. Va ser bo el 1r i encastat el 4t.

Jorge Molina: silenci després d’avís en tots dos.

Sergio Rodríguez: silenci després d’avís i volta al rogle després d’avís.