Des del col·lectiu d’Esquerra Unida Algemesí volem mostrar la nostra decepció pel comportament en el passat plenari del partit Més Algemesí, que amb l’ajuda del Partit Popular va retirar les dedicacions parcials i exclusives de 3 regidors de l’equip de govern, 1 del PSOE i 2 d’EU. El que farà molt més complicat el nostre treball.
Recolzant-se amb el PP fent mal a un govern progressista sense cap raó real i vertadera, ha fet mal al govern actual, que a pesar de tot açò, la nostra resposta va a seguir treballar dia a dia pel poble d’Algemesí, amb minoria i amb dos partits a l’oposició irresponsables.
Pere Blanco, cap del partit d’Esquerra Unida i tinent d’alcalde declara que «açò no és forma d’actuar, si es vol millorar el nostre poble i avançar cap a un Algemesí millor, aquestes no són formes. Esperem que rectifiquen el greu error que han comés, perquè és un acte d’irresponsabilitat i no saber que es governar».
Per altra part, el portaveu d’Esquerra Unida Marc Vendrell opina que «estem molt descontents amb el comportament de Més Algemesí, ja que ha fet molt de mal a l’equip de govern per desestabilitzar-nos i que caiga’m en el desastre, però no ho van a aconseguir, anem a seguir treballant per Algemesí igual que hem estat fent fins ara, malgrat l’oposició irresponsable i destructora de Mes Algemesí” .
Font: EU