esther garcía de la virgen club natació delfin club natació xuquer la veu d'algemesíLa jove algemesinenca, Esther García de la Virgen, ha aconseguit deu medalles en els campionats autonòmics de natació celebrats en la piscina del Parque del Oeste de València a les modalitats de: 50 lliures juniors i 4×100 estils junior (dos ors), així com set medalles de plata –dues d’elles en categoria absoluta-, i una de bronze en 50 lliures categoria absoluta.
Després de diversos anys en el club de natació Xúquer d’Algemesí, García de la Virgen es troba en el club Delfín de València, al mateix temps que continua la seua formació com a esportista amb una beca de natació de la Fundació Trinidad Alfonso.
La bona temporada realitzada li permetrà participar en el campionat d’Espanya d’estiu en les categories junior i absoluta que se celebra este mes de juliol a Las Palmas de Gran Canaria.
L’alcaldessa i el regidor d’Esports reberen a l’esportista i valoraren positivament la trajectòria d’Esther García de la Virgen que està plena de triomfs, per la qual cosa suposa d’exemple d’esforç, dedicació i superació.