esquerra unida algemesi-m+s algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Veu d'Algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEl partit de Josep Bermúdez ha acusat a Esquerra Unida de ser qui gestione la pàgina web de l’Agència de Desenvolupament Local. EU desmenteix tals denúncies i aporta una conversa de Facebook com a prova de la independència de la gestió.

Després de les greus acusacions que M+S Algemesí ha realitzat contra Esquerra Unida, assegurant que el partit és qui gestiona la pàgina web de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), este periòdic s’ha posat en contacte amb Marc Vendrell, membre d’EU i regidor de Comunicació, Treball, Ocupació i Participació Ciutadana de l’ajuntament d’Algemesí, qui ha desmentit rotundament les imputacions que s’esgrimeixen contra la seua formació. 

La pàgina web de l’ADL està gestionada per personal de l’ajuntament que res té a veure amb EU”, ens explica Marc Vendrell que, a més, assegura que ni ell ni el seu partit tenen les claus per a accedir al contingut de la web, “la qual cosa garanteix la seua independència”, conclou.
Des d’EU ens fan arribar una captura de pantalla de Facebook que provaria la seua teoria. En la conversa l’ADL adverteix a EU que han de modificar un error en la seua pàgina web. “Si fora la mateixa persona qui gestionara ambdues webs no faria falta realitzar tal avís”, aclareix Marc Vendrell.