Ignacio Blanco, membre d’Esquerra Unida i secretari autonòmic, assistirà a la festa de la Mare de Déu d’Algemesí.

EU.-  Secretari Autonòmic de Participació i Transparència, i membre d’Esquerra Unida, visitarà les festes del nostre poble el pròxim diumenge dia 8. Blanco va ser diputat d’EUPV a les Corts Valencianes i candidat a la Generalitat en 2015. Actualment forma part de la Conselleria de Rosa Pérez, coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià.

Des de Esquerra Unida Algemesí estem molt contents que un germà del nostre poble i membre del nostre partit siga ara un important càrrec institucional i a més vinga a visitar la nostra festa més important.
El Secretari Autonòmic de Participació i Transparència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, s’ha mostrat agraït per la invitació de l’Ajuntament d’Algemesí a les Festes de la Mare de la Salut, una festivitat de la qual ha destacat «el seu caràcter internacional després d’aconseguir el reconeixement per part de la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat en 2011» i també «la seua naturalesa transversal i participativa de molts àmbits de la societat algemesinenca». L’algemesinenc, que acostuma a visitar les festes del seu poble, ara ho farà en qualitat de representant institucional.