eupv-esquerra unida algemesi-pere blanco-marc vendrell-asensio garcia-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíAmb més de 3.300 persones aturades era primordial reduir l’atur al nostre poble, i dins de les nostres possibilitats ho hem aconseguit. Però des d’un Ajuntament és complicat crear milers de llocs de treball com altres administracions, i el que hem fet és apostar amb fermesa per la formació. Per exemple, hem afegit un curs d’ocupació nou anomenat formació «sociosanitària», a més hem donat més responsabilitat als nostres alumnes del taller mediambiental.

També, hem fet cursos d’informàtica per a majors de 45 anys i cursos per a associacions que les forme de cara a la nova administració electrònica. L’atur ha baixat i la formació ha pujat, eixe era l’objectiu d’Esquerra Unida quan entrà a governar i ha estat possible gràcies a ocupar la Regidoria de Treball.

Per altra part, les polítiques socials han estat actives durant tota la legislatura, no tan sols en l’àmbit ocupacional o formacional, també era important que a cap algemesinenc li faltara habitatge o passara fam, i és per això que hem estat negociant amb la banca per evitar alguns desnonaments i també hem seguit apostant pels vals d’alimentació.
El nostre objectiu és seguir i potencia aquesta política ocupacional i social durant els pròxims anys, i garantir un Algemesí amb treball i benestar per a les generacions vinents.
Seguirem invertint per la formació com a base per a la gent d’Algemesí, i ajudar-los per poder fer front a un mercat laboral complicat per la conjuntura actual.
No farem obres faraòniques innecessàries i costoses, la nostra política és l’aposta pel treball, l’ecologisme, la participació i la igualtat de gènere, i per això governem.