eva tortajada societat musical d'algemesí fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíEl passat divendres 2 de març es va celebrar l’Assemblea Anual on els socis de la Societat Musical triaren la nova Junta Directiva que dirigirà l’entitat els propers 4 anys.
La reunió, que va tindre lloc al Saló d’Actes del Casino, va comptar amb gran assistència de socis, músics i simpatitzants on, a més de fer un repàs de l’exercici 2017 i presentar els pressuposts per al 2018, Raül Blasco Ortega i l’equip que ha portat endavant l’associació durant els últims quatre anys s’acomiadaren. Eva Tortajada Rosa va presentar la seua candidatura amb una junta directiva jove i amb gran presència femenina, que va ser elegida per unanimitat. També es va presentar el pla d’actuació per als pròxims quatre anys, amb el que la nova directiva es va comprometre a seguir treballant per fer més gran l’associació i aconseguir el reconeixement que es mereix una institució com la Societat Musical.
La trajectòria d’Eva Tortajada Rosa a la Societat Musical d’Algemesí ve de lluny. L’any 97 es matricula com a alumna a l’Escola de Música “José Moreno Gans” i a abril del 2000 passa a formar part de la Banda Simfònica d’Algemesí. Des de l’any 2006 forma part de les diferents juntes directives de l’associació, ocupant el càrrec de vicepresidenta des del 2014. Des del curs 2011-2012 forma part de l’equip de professors de l’Escola de Música JMG, ja que és titulada superior de Música en l’especialitat de Musicologia pel Conservatori Superior de Música de València. El passat divendres 2 de març de 2018 va ser elegida, per l’Assemblea de Socis, Presidenta de la Societat.