L’equip Caixa Rural d’Algemesí es va fer en la victòria en categoria femenina i amb la segona posició masculina, a més de diferents llocs d’honor individuals i per equips.

LVA.-  Dins dels actes de la Fira de Sant Onofre d’Algemesí, el passat 1 de juny, tingué lloc la tradicional Volta a Peu. En ella participaren els atletes del club Caixa Rural d’Aglemesí que, tant en la modalitat individual com per equips, coparen les primeres posicions.

Cal destacar la primera posició de Jéssica Mas que, després de quedar campiona d’Espanya recentment en la distància de 50 km, va aconseguir imposar-se en esta prova local amb molta autoritat. Al mateix temps, en categoria masculina, Mustapha El Aziz es va fer amb la segona posició amb un temps de 31’35”, únicament superat per Abdelmajid Elhissouf, atleta local pertanyent a l’equip La Rabosa d’Alzira, que es troba en un estat de forma impressionant. També va destacar l’actuació d’Álvaro Sabater que es classificà en quarta posició, atleta que està demostrant una gran progressió a les curses del circuit.

Pel que fa als joves, el podi el completaren Alejandro Sanvalero (5é de la general), Guillem David i Vicent Vélez, tots ells atletes del club Caixa Rural d’Aglemesí, deixant clar que el relleu generacional està assegurat amb estes noves promeses.

Respecte a les classificacions per clubs, l’equip masculí del Caixa Rural d’Algemesí quedà empatat a punts en la primera posició amb els del Ricysporteam Alzira, i el femení va aconseguir quedar en tercera posició.