foto olimpiada dibuix tecnic maristes algemesi  fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíEls alumnes Borja Marchuet, Patricia Llácer i Carlos Cucarella van ser premiats pel tribunal del concurs celebrat en la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València.

Tres alumnes del col·legi Maristes d’Algemesí van resultar premiats en la I Olimpíada de Dibuix Tècnic que tingué lloc el passat 21 d’abril en la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. Durant tota la jornada, un total de 150 alumnes pogueren demostrar les seues habilitats i coneixement d’aquesta matèria.

El tribunal va otorgar el segon premi a l’alumne Borja Marchuet, així com també dos mencions d’honor als alumnes Patricia Llácer i Carlos Cucarella.

L’organització va estar a càrrec de la Facultat de Belles Arts, la Universitat Politècnica de València i l’Associació de professors de Dibuix Tècnic, i va tindre molt bona acollida entre alumnes i professors, que van valorar molt positivament aquesta I Olimpíada considerant-la competitiva i molt formativa.